top of page
61-DSC_2722.jpg

Creative Point på Folkteatern 11 maj!

Sista maj går Creative Point in i en ny fas utan projektfinansiering och vill därför ta chansen att fira allt vi gjort (och det som komma skall) med buller och bång tillsammans med er som varit med på tåget under resans gång!

Efter 3,5 spännande år vill vi sammanfatta, påminna och drömma vidare med er alla. För visst är det så att det är tillsammans som vi skapar världens bästa arrangörskap?

Länk till eventethttps://www.facebook.com/events/2190050654526621

Evenemang

Välkommen hit! Här ser du en lista över våra kommande evenemang. 

Har du frågor eller vill medverka på våra event på något vis?

Hör av dig till Eddie Wheeler på

eddie@creative-point.se

Tidigare evenemang 

Creative points arrangörer har tidigare arrangerat allt från den årliga tredagars festivalen Subkultfestivalen till ravefest, teater, poesikvällar och filmvisning. Creative point är styrt av projektets arrangörer och vi jobbar med tillgänglighet inom alla typer av kulturevent!

love.jpeg

Den 31 maj 2022 arrangerade Sayam en kväll på Folkteatern med livemusik och livepoesi. 

Foton: Jenny Luks

love2.jpeg
IMG_7616.jpg

Den 7 November arrangerade Emil México Grand Prix på bioduk i Brewhouse Arena med ca 250 besökare. 

david metall.jpg

SWEDISH STEEL UNITED! - Var en livestreamad Heavy metal-afton som sent skulle glömmas. På scen stod Göteborgsveteranerna Ram och smålandsönerna Ambush som levererade stenhård metall ut i etern. 

ambient.jpg

2/6 Arrangeras en digital morgonkonsert i Ambient-musikens tecken. Live på scen framträdde Sayam Chortip och Salomon Jakobsson. 

Richard Sanchez (1).png

Söndagen den 22 november 2020 gästade Vic Vem och Otilia Ek vår scen på en livestramad poesiafton. Eventet var en samproduktion mellan Creative Point och Poesijakten och arrangeras som en programpunkt under festivalen 1GBG.

123025534_3612037682192165_8916719293012

Den 26/9 bjöd Creative point och Poesijakten in till en exklusiv och explosiv kväll i ordens tecken. Huvudakten den här kvällen var ingen mindre än Bob Hansson och Louise Halvardsson. Vi möttes digitalt på Creative points facebooksida. Ingen risk för smitta och ingen entré men fortfarande samma grymma kväll.  

Brewhouse..jfif

Den 31/1 gick den årliga galan The Brewhouse Award av stapeln! Där skapade Creative point en fullständig tillgänglighetsplan som gällde både bakom scen och för publik. Hela galans tema var i år Tillgänglighet! 

Bobe och felicia Ovanligt vanligt liv.jp

Här är Bobe och Felicia som driver podcasten Ovanligt vanligt liv som spelas in på Creative point.

Eddie Leva och fungera_smaller.jpg

Eddie Wheeler, en av våra projektledare, på Leva och Fungera mässan där vi ställde ut och hjälpte till med att mässan skulle bli mer tillgänglig. Vi hade också en fest som pågick under hela mässan.

Arena.jpg

Brewhouse arena. Här arrangerar vi alla möjliga typer av balla event!

Stay tuned.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Creative Point logo
bottom of page