Scen3_web.jpg

2/6 kl. 08.00 Morgonkonsert! - Creative Point välkomnar in dig på en En digital morgonkonsert i Ambient-musikens tecken. Live på scen Sayam Chortip och Salomon Jakobsson.  Länk till event

9/6 kl. 20.00 SWEDISH STEEL UNITED! - En livestreamad Heavy metal-afton som sent ska glömmas. På scen har vi Göteborgsveteranerna Ram och smålandsönerna Ambush redo att leverera stenhård metall ut i etern. Länk till event

 

Creative Point Invigningsfest! - Nytt datum kommer snart

Gothenburg drumbattle! -Mer info kommer snart

Evenemang

Välkommen hit! Här ser du en lista över våra kommande evenemang. 

Har du frågor eller vill medverka på våra event på något vis?

Hör av dig till Eddie Wheeler på

eddie@creative-point.se

Tidigare evenemang 

Creative points arrangörer har tidigare arrangerat allt från den årliga tredagars festivalen Subkultfestivalen till ravefest, teater, poesikvällar och filmvisning. Creative point är styrt av projektets arrangörer och vi jobbar med tillgänglighet inom alla typer av kulturevent!

Söndagen den 22 november 2020 gästade Vic Vem och Otilia Ek vår scen på en livestramad poesiafton. Eventet var en samproduktion mellan Creative Point och Poesijakten och arrangeras som en programpunkt under festivalen 1GBG.

Den 26/9 bjöd Creative point och Poesijakten in till en exklusiv och explosiv kväll i ordens tecken. Huvudakten den här kvällen var ingen mindre än Bob Hansson och Louise Halvardsson. Vi möttes digitalt på Creative points facebooksida. Ingen risk för smitta och ingen entré men fortfarande samma grymma kväll.  

Brewhouse..jfif

Den 31/1 gick den årliga galan The Brewhouse Award av stapeln! Där skapade Creative point en fullständig tillgänglighetsplan som gällde både bakom scen och för publik. Hela galans tema var i år Tillgänglighet! 

Här är Bobe och Felicia som driver podcasten Ovanligt vanligt liv som spelas in på Creative point.

Eddie Leva och fungera_smaller.jpg

Eddie Wheeler, en av våra projektledare, på Leva och Fungera mässan där vi ställde ut och hjälpte till med att mässan skulle bli mer tillgänglig. Vi hade också en fest som pågick under hela mässan.

Brewhouse arena. Här arrangerar vi alla möjliga typer av balla event!

Stay tuned.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram